Ajankohtaista


Muutosten tuulia Autovistalla

Muutimme uusiin toimitiloihin Helsingin keskustaan. Uusi osoitteemme on Aleksanterinkatu 48B, 00100 Helsinki. Myös asiakaspalvelumme puhelinnumero on muuttunut. Uusi numero on 09 4245 1177.


Syksyn webinaarit


Autovista aloittaa webinaarit syksyn alussa. Ensimmäinen webinaari on Markkinamies ja uusi Markkinamies Kampanja, tarkka päivämäärä julkaistaan pian. Voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostitse asiakaspalveluumme.

Markkinamies ja uusi Markkinamies Kampanja
Webinaarissa käydään läpi Markkinamiehen ominaisuuksia ja miten ohjelmaa käytetään ja tutustutaan uuteen Markkinamies Kampanja lisäoption ominaisuuksiin. Erotu joukosta Markkinamies Kampanjalla. 

VIS Peruskäyttäjä
Webinaari on suunniteltu uusille käyttäjille ja niille jotka ovat käyttäneet VIS:iä vähän aikaa, mutta kaipaavat lisää opasusta.

VIS Velho
Oletko jo kokenut VIS-käyttäjä, mutta haluat varmistaa että saat kaiken hyödyn irti ohjelmasta. Ilmoittaudu mukaan.

Autovistan uutiskirjeet

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Vaihtoautoindeksi & myyntihintaindeksi(kuukausiraportti)

Vaihtoautojen indeksiraportit ja myyntihintaraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen
mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista.

Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi. 

Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 

Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.